Ενοικιάζεται επαγγελματικός χώρος 230τμ στο κέντρο του Μεσολογγίου (ΚΩΔ. 19096)

Ενοικιάζεται επαγγελματικός χώρος 230τμ στο κέντρο του Μεσολογγίου (ΚΩΔ. 19096)
Μεσολόγγι, Δημοτική Ενότητα Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, 302 00, Ελλάδα
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ - Γραφείο, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
RH-19096-property 230 τ.μ. 5 Υπνοδωμάτια 1 Μπάνιο

Ενοικιάζεται επαγγελματικός χώρος 230 τ.μ. στο ισόγειο στο κέντρο του Μεσολογγίου, ιδανικός για επιχειρηματική χρήση ή στέγαση δημόσιων υπηρεσιών. Το ακίνητο διαθέτει 5 ευρύχωρους χώρους, προσφέροντας ευελιξία για διαμόρφωση γραφείων ή άλλων επαγγελματικών χρήσεων. Διαθέτει επίσης μπάνιο και αυτόνομη θέρμανση, εξασφαλίζοντας λειτουργικότητα και άνεση.

Με περιμετρικό αύλειο χώρο και ιδιωτικό εξωτερικό χώρο που μπορεί να αξιοποιηθεί και ως πάρκινγκ, προσφέρει εύκολη πρόσβαση και εξυπηρέτηση για πελάτες και συνεργάτες. Το ακίνητο είναι γωνιακό και διαθέτει πολλαπλές εισόδους, κάνοντάς το κατάλληλο και για δημόσιες υπηρεσίες ή πολυλειτουργικές χρήσεις. Η προνομιακή του θέση στο κέντρο της πόλης το καθιστά εξαιρετική επιλογή για κάθε είδους επιχείρηση ή δημόσιο φορέα.

Property Map

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *